iPhone 12pro & 12 Pro Max Camera Problemen

Sinds de iphone 12 Pro modellen in verkoop zijn gegaan ervaren grotendeels van de gebruikers problemen met de camera focus. Wanneer men van dicht bij een foto van bijvoorbeeld een tekst wilt maken blijven deze wazig. De camera van de iphone wil niet focussen terwijl de 12pro modellen echter zijn verkocht met de belofte dat deze nog scherpere fotos met de focus moeten maken.

Phonenerd heeft dit probleem aangekaart bij de Apple store in amsterdam. Helaas erkent Apple dit probleem niet en aan de andere kant kunnen en willen zij de consument niet helpen.

Apple zelf is ook gestopt met het verkoop van de iPhone 12 pro modellen, deze zijn alleen verkrijgbaar bij derde verkopers. In de Apple store amsterdam kan je op de tafels ook de 12 Pro en 12 Pro max modellen niet vinden. Alle andere oudere en nieuwe modellen worden wel verkocht.

Zou Apple zijn gestopt met de 12 Pro modellen door de camera problemen? Dat weten wij helaas niet 100% maar we weten wel dat Apple niet zijn belofte nakomt en helaas gedupeerde consumenten weigert te helpen.

Wij hebben dit probleem bij ACM neergelegd en adviseren dan ook alle gedupeerde klanten dit te doen.

iPhone 12 Pro Max reparatie amsterdam voor je camera zal voorlopig uw probleem niet oplossen.

Open chat
Hallo, Hoe kunnen wij u helpen?