Plan je reparatie online en betaal bij de afspraak

€65

Scherm reparatie

€55

Batterij vervangen

€135

Achterkant vervangen

€65

Camera reparatie

Andere reparaties

iPhone 6+ Scherm vervangen € 65,-
iPhone 6+ Aan/uit knop reparatie € 65,-
iPhone 6+ Camera (back) vervangen € 65,-
iPhone 6+ Accu vervangen € 55,-
iPhone 6+ Dock Aux/Luidspeaker vervangen € 65,-
iPhone 6+ Homebutton vervangen € 49,-
iPhone 6+ Earspeaker reparatie € 55,-
iPhone 6+ Volumeknop reparatie € 65,-
iPhone 6+ Oplaadconnector reparatie € 65,-
iPhone 6+ Microfoon reparatie € 65,-
iPhone 6+ Waterschade reiniging € 50,-

iPhone COPY of OEM Scherm?

Wij van Phonenerd gebruiken echter hoge kwalteit onderdelen en stellen hier ook hoge eisen aan bij onze leveranciers. Dit doen wij als eerst om onze klanten tevreden te houden en het ook makkelijker voor ons is, zo hoeven wij niet na elke reparatie terug te komen voor een iPhone scherm dat niet goed functioneerd. U kunt bij Phonenerd kiezen voor een Copy AAA+ iPhone Scherm Of een OEM iPhone Scherm.

iPhone OEM scherm:

 • Geen kleur of kwaliteit verschil

iPhone Copy scherm:

 • Kleuren kunnen beetje afwijken van de origineel (OEM)
 • Iets gevoeliger voor val schade
 • Randen beelscherm mm dikker

De verschillende soorten iPhone reparaties

Snel je iPhone toestel laten repareren is één, als de reparatie service daarnaast ook nog snel gaat is dat natuurlijk extra fijn. De meeste iPhone reparaties kunnen we binnen 30 minuten voor je fixen. Daarnaast kun je ook bij onze Apple iPhone experts terecht voor een iPhone reparatie als je niet weet wat er aan de hand is met je toestel. Je plant dan een ‘diagnose’ afspraak bij ons in. Onze Apple iPhone experts gaan dan uitzoeken wat er aan de hand is met je iPhone.

De meest voorkomende iPhone reparatie services is een scherm reparatie, connector reparatie, oorspeaker reparatie, een iPhone batterij vervangen, waterschade schoonmaak of data overzetten. Heeft jouw type iPhone waterschade opgelopen? In de meeste gevallen kunnen we dan al heel snel de schade herstellen. Hoe langer je wacht, des te erger de schade kan worden.

Gebaseerd op 74 recensies
Boris
Boris
2023-01-20
Erg aardig en goed gerepareerd. Kon heel snel geholpen worden!
Sibel senel
Sibel senel
2023-01-09
Ik geef niet makkelijk 5 sterren, maar service is heel goed. Betrouwbaar, eerlijk, vriendelijk. Luxe service. Hij staat voor de deur. Ik raad zeker aan iedereen. 😌
Jane Do
Jane Do
2022-12-07
Scherm stuk en om 17:00 gebeld vandaag en om 19:30 stond hij voor de deur, binnen 10 minuten gemaakt. Top service, super snel geregeld. Heel tevreden. 👌🏻
Goosman IJ
Goosman IJ
2022-12-05
Echt een heel fijn bedrijf, doen wat ze beloven, komen altijd op tijd. Reparaties worden voor je deur uitgevoerd, je kan er zelfs op wachten, waar heb je dat nog!! Waar voor je geld en een echte aanrader. Ik bel alleen nog maar Phonenerd voor je scherm of batterij maakt niet uit ze fixen het.. In een woord fantastisch
Atelier Blender
Atelier Blender
2022-12-05
Fantastische service en vriendelijk! Van mijn iphone x was de achterkant kapot, voorkant zat los, batterij werkte niet meer en lens was beschadigd. Om 10u gebeld en om 13.30u was de telefoon al gemaakt! En voor een goede prijs. Super! Dank je wel; volgende keer weet ik wie ik moet bellen.
Chantal Leeflang
Chantal Leeflang
2022-11-06
Zelfde dag nog langs kunnen komen, snel gemaakt en zelfs een glasbescherming op mijn iPhone gekregen. Betaalbaar en top service!
Ralph Poldervaart
Ralph Poldervaart
2022-09-06
Topservice! Komt naar je toe en scherm van mijn iPhone X werd 's avonds gerepareerd terwijl ik wachtte. Hele aardige gast! 🙂
Juliette Eggink
Juliette Eggink
2022-09-05
Zo onverwacht, zo verrassend, zo vriendelijk en persoonlijk, alleen al daarom raad ik deze dienst iedereen aan. Belangrijk natuurlijk: deskundig, vlot en betaalbaar! Dat mag ook wel eens gezegd worden!
Elles
Elles
2022-08-29
Geweldige service, bijzonder vakkundig en aardig. Dikke vette aanrader. Komt zelfs in het weekend langs. iPhone XSMax aan gruzelementen, beide kanten. Niet alleen snel maar ook goedkoop volledig gerepareerd.
Gentiana Dom
Gentiana Dom
2022-07-18
Fantastisch geholpen door de iPhone Nerd, die mij instructies gaf waardoor ik mijn iPhone, die niet meer reageerde op de 'touch' functie zelf kon fixen. Verder had ik hem een paar weken hiervoor mijn scherm aan huis laten repareren. Snelle en professionele service vanuit een busje en prettig contact! Thanks iPhone Nerd!

REPARATIE OP LOCATIE 

Geen tijd? Maak gebruik van onze reparatie op locatie service!

 • Geen touch vetraging
 • HD+ Cristal Helder
 • Geen dode pixels
 • AAA+ Kwaliteit
 • Met Garantie
 • Gratis Montage
 • Gratis Montage op uw Locatie
 • No Cure No Pay
Open chat
Hallo, Hoe kunnen wij u helpen?