iPhone reparatie Ijburg

Heeft u uw iPhone laten vallen? Is je iPhone scherm stuk of gaat deze helemaal niet meer aan? Het is zeer frustrerend als je iPhone het niet meer doet. Laat vandaag nog je iPhone snel repareren op locatie bij Phonenerd in Ijburg bij u op locatie. Bij Phonenerd krijgt u een snelle en professionele service en dat op locatie! Voor uw iphone scherm reparatie, het vervangen van de batterij of het laten repareren van de connector bent u bij Phonenerd op de juiste adres. Bij Phonenerd vervangen wij gemakkelijk je batterij of je iPhone scherm. Voor een iPhone scherm reparatie en het vervangen van de iPhone batterij, krijgt u keuze uit twee opties- een OEM (origineel kwaliteit) onderdeel en een High Copy onderdeel. Het OEM onderdeel word ook wel buiten Apple om als origineel verkocht omdat hier in nihil verschil in zit, wij van phonenerd zijn hier open en eerlijk in. Het High Copy onderdeel zijn ook van hoge kwaliteit en verschil met de originele Apple onderdeel is zeer klein, de high copy onderdelen zijn  geselecteerd en getest door de monteurs van Phonenerd en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Meestal kunnen wij de zelfde dag nog langs komen en is uw iPhone reparatie ijburg binnen 30 minuten klaar. Wij repararen uw iPhone vanuit ons repair bus, u kunt altijd meekijken met de monteur en uw vragen stellen.

Dat is pas een snelle iPhone reparatie service aan huis!

Reparatie aanmelden

DIRECT EEN AFSPRAAK MAKEN?

  2 monteurs beschikbaar in Ijburg

Waarom zo goedkoop iphone reparatie

Wij van Phonenerd doen niet aan dure reclame en wij zijn ook niet gevestigd op een dure A locatie! Hier kiezen wij bewust voor zodat wij de prijzen laag en de kwaliteit hoog kunnen houden voor onze klanten. Klanttevredenheid staat bij ons op nummer 1, zo bieden wij in Zaandam Amsterdam en omstreken kosteloos iPhone reparatie op locatie service aan. Wij kunnen vaak vooraf al aangeven wat de geschatte kosten zullen zijn voor uw smartphone reparatie u hoeft zich dus geen zorgen te maken over extra kosten.

De verschillende soorten iPhone reparaties

Snel je iPhone toestel laten repareren is één, als de reparatie service daarnaast ook nog snel gaat is dat natuurlijk extra fijn. De meeste iPhone reparaties kunnen we binnen 30 minuten voor je fixen. Daarnaast kun je ook bij onze Apple iPhone experts terecht voor een iPhone reparatie als je niet weet wat er aan de hand is met je toestel. Je plant dan een ‘diagnose’ afspraak bij ons in. Onze Apple iPhone experts gaan dan uitzoeken wat er aan de hand is met je iPhone.

De meest voorkomende iPhone reparatie services is een scherm reparatie, connector reparatie, oorspeaker reparatie, een iPhone batterij vervangen, waterschade schoonmaak of data overzetten. Heeft jouw type iPhone waterschade opgelopen? In de meeste gevallen kunnen we dan al heel snel de schade herstellen. Hoe langer je wacht, des te erger de schade kan worden.

REPARATIE OP LOCATIE 

Geen tijd? Maak gebruik van onze reparatie op locatie service!

 • Geen touch vetraging
 • HD+ Cristal Helder
 • Geen dode pixels
 • AAA+ Kwaliteit
 • Met Garantie
 • Gratis Montage
 • Gratis Montage op uw Locatie
 • No Cure No Pay

Geen voorrijkosten

Wij rekenen geen voorrijkosten om bij u op locatie te komen

}

Reparatie op Locatie

Meeste iPhone reparaties verichten wij binnen 20 minuten

\

Covid-19

In verband met Covid-19 verichten wij uw iPhone repratie in ons werk bus. U mag altijd meekijken hoe uw iphone word gerepareerd. Onze monteurs gebruiken voor elk reparatie nieuwe handschoenen.

Garantie

U krijgt bij phonenerd 3 maanden garantie op uw iPhone reparatie.

Werkwijze

 • 1: bel ons of vul het contactformulier in
 • 2: meld je probleem
 • 3: plan een afspraak in
 • 4: wij komen uw toestel repareren

Betaling

U kunt bij ons zowel contant of digitaal betalen. Betaling vind plaats na dat de reparatie succesvol is uitgevoerd en getest.

DIRECT EEN AFSPRAAK MAKEN?

DIRECT EEN AFSPRAAK MAKEN?

Onze klanten

Open chat
Hallo, Hoe kunnen wij u helpen?