Defecte iPhone?

Wij fixen het voor je!

Dé Apple specialist van Nederland
Vakkundig en professioneel personeel
Werkzaam in Den Haag en omstreken
Reparatie aan huis/werk (locatie)
Zelfde dag gerepareerd

DIRECT EEN AFSPRAAK MAKEN?

TARIEVEN

REPARATIE AANMELDEN

06 333 544 94 - Bel ons direct of vraag een offerte aan!

iPhone reparatie Den Haag

U bent op zoek naar een iPhone reparatie op locatie service in Den Haag? Dan is Phonenerd jouw antwoord. Of je nu nou een kapot iphone scherm, een defecte oplaadconnector of software problemen hebt, wij helpen u graag de zelfde dag nog met uw iphone reparatie in Den Haag op locatie. Onze monteurs kunnen binnen de zelfde dag nog uw iPhone in Denhaag repareren. Wij staan ​​bekend om een ​​snelle en nette service en vooraal goedkoop iphone reparatie tarieven. Meld je vandaag nog aan voor je iPhone reparatie en wij zorgen ervoor dat je probleem binnen no time verholpen is. Wij komen met onze reparatie bus naar je toe en repareren uw  iPhone meestal binnen 30 minuten. 

Reparatie aanmelden

DIRECT EEN AFSPRAAK MAKEN?

  2 monteurs beschikbaar in Den Haag

Waarom zo goedkoop iphone reparatie

Wij van Phonenerd doen niet aan dure reclame en wij zijn ook niet gevestigd op een dure A locatie! Hier kiezen wij bewust voor zodat wij de prijzen laag en de kwaliteit hoog kunnen houden voor onze klanten. Klanttevredenheid staat bij ons op nummer 1, zo bieden wij in Den Haag en omstreken kosteloos iPhone reparatie op locatie service aan. Wij kunnen vaak vooraf al aangeven wat de geschatte kosten zullen zijn voor uw smartphone reparatie u hoeft zich dus geen zorgen te maken over extra kosten.

De verschillende soorten iPhone reparaties

Snel je iPhone toestel laten repareren is één, als de reparatie service daarnaast ook nog snel gaat is dat natuurlijk extra fijn. De meeste iPhone reparaties kunnen we binnen 30 minuten voor je fixen. Daarnaast kun je ook bij onze Apple iPhone experts terecht voor een iPhone reparatie als je niet weet wat er aan de hand is met je toestel. Je plant dan een ‘diagnose’ afspraak bij ons in. Onze Apple iPhone experts gaan dan uitzoeken wat er aan de hand is met je iPhone.

De meest voorkomende iPhone reparatie services is een scherm reparatie, connector reparatie, oorspeaker reparatie, een iPhone batterij vervangen, waterschade schoonmaak of data overzetten. Heeft jouw type iPhone waterschade opgelopen? In de meeste gevallen kunnen we dan al heel snel de schade herstellen. Hoe langer je wacht, des te erger de schade kan worden.

Gebaseerd op 68 recensies
Ralph Poldervaart
Ralph Poldervaart
2022-09-06
Topservice! Komt naar je toe en scherm van mijn iPhone X werd 's avonds gerepareerd terwijl ik wachtte. Hele aardige gast! 🙂
Juliette Eggink
Juliette Eggink
2022-09-05
Zo onverwacht, zo verrassend, zo vriendelijk en persoonlijk, alleen al daarom raad ik deze dienst iedereen aan. Belangrijk natuurlijk: deskundig, vlot en betaalbaar! Dat mag ook wel eens gezegd worden!
Elles
Elles
2022-08-29
Geweldige service, bijzonder vakkundig en aardig. Dikke vette aanrader. Komt zelfs in het weekend langs. iPhone XSMax aan gruzelementen, beide kanten. Niet alleen snel maar ook goedkoop volledig gerepareerd.
Gentiana Dom
Gentiana Dom
2022-07-18
Fantastisch geholpen door de iPhone Nerd, die mij instructies gaf waardoor ik mijn iPhone, die niet meer reageerde op de 'touch' functie zelf kon fixen. Verder had ik hem een paar weken hiervoor mijn scherm aan huis laten repareren. Snelle en professionele service vanuit een busje en prettig contact! Thanks iPhone Nerd!
Tony
Tony
2022-07-05
Top service en goede kwaliteit
Zoe Akpotor
Zoe Akpotor
2022-06-13
Super goede, snelle en vriendelijke service! Thanks!
Jamay Tuller
Jamay Tuller
2022-06-11
Wat een top service!! Ik liet mijn telefoon vallen en me camera was kapot🥺. Half uur later stond phonenerd voor de deur. Thankss
Gianni nemelc
Gianni nemelc
2022-06-04
Top service en snel klaar voor de deur
Santiago
Santiago
2022-06-03
Echt topservice binnen een uur mijn kapotte iphone 8 gefixt en schoongemaakt! Met een hoesje erbij echt top!
Karen Duijs
Karen Duijs
2022-05-28
Snel gefixt, helemaal blij weer. Topservice!

REPARATIE OP LOCATIE 

Geen tijd? Maak gebruik van onze reparatie op locatie service!

 • Geen touch vetraging
 • HD+ Cristal Helder
 • Geen dode pixels
 • AAA+ Kwaliteit
 • Met Garantie
 • Gratis Montage
 • Gratis Montage op uw Locatie
 • No Cure No Pay

Geen voorrijkosten

Wij rekenen geen voorrijkosten om bij u op locatie te komen

}

Reparatie op Locatie

Meeste iPhone reparaties verichten wij binnen 20 minuten

\

Covid-19

In verband met Covid-19 verichten wij uw iPhone repratie in ons werk bus. U mag altijd meekijken hoe uw iphone word gerepareerd. Onze monteurs gebruiken voor elk reparatie nieuwe handschoenen.

Garantie

U krijgt bij phonenerd 3 maanden garantie op uw iPhone reparatie.

Werkwijze

 • 1: bel ons of vul het contactformulier in
 • 2: meld je probleem
 • 3: plan een afspraak in
 • 4: wij komen uw toestel repareren

Betaling

U kunt bij ons zowel contant of digitaal betalen. Betaling vind plaats na dat de reparatie succesvol is uitgevoerd en getest.

DIRECT EEN AFSPRAAK MAKEN?

DIRECT EEN AFSPRAAK MAKEN?

Onze klanten

Open chat
Hallo, Hoe kunnen wij u helpen?