iPhone reparatie Amstelveen

Er is een probleem met uw iPhone of van een medewerker? Geen zorgen wij komen naar u toe!. Voor goede en eerlijke zakelijk iphone reparatie Amsterdam bent u bij PhoneNerd op de juiste adres. Of het nu gaat om een kapot iPhone scherm of een nieuwe batterij, of het volledig refurbushen van uw iPhone, Phonenerd zal deze problemen op de meest voorzichtige en nauwkeurige manier oplossen op locatie in Amsterdam. Wij gaan veilig met uw (privacygevoelige) gegevens om zo mag u altijd tijdens de iphone reparatie mee kijken. Wij kunnen meestal vooraf al de kosten inschaten en na de diagnose ontvangt u altijd een prijs indicatie en gaan wij pas verder na akkoord. 

Reparatie Service Abonnement

Bij Phonenerd kunt u ook kiezen voor een doorlopend Reparatie Service Abonnement Voor uw Bedrijf. Onze Service Abonnement kan op elk wens op maat gemaakt worden. Zo kunt u gebruik maken van onze 24/7 reparatie service op locatie. Of direct online pakket (binnen 45 minuten een vervangt toestel). Zo bent u binnen no time weer online en bereikbaar voor uw eigen klanten.

Wilt u meer informatie of een offerte? Bel of Mail ons vandaag nog!

Reparatie aanmelden

DIRECT EEN AFSPRAAK MAKEN?

  2 monteurs beschikbaar in Amstelveen

Waarom zo goedkoop iphone reparatie

Wij van Phonenerd doen niet aan dure reclame en wij zijn ook niet gevestigd op een dure A locatie! Hier kiezen wij bewust voor zodat wij de prijzen laag en de kwaliteit hoog kunnen houden voor onze klanten. Klanttevredenheid staat bij ons op nummer 1, zo bieden wij in Zaandam Amsterdam en omstreken kosteloos iphone reparatie op locatie service aan. Wij kunnen vaak vooraf al aangeven wat de geschatte kosten zullen zijn voor uw smartphone reparatie u hoeft zich dus geen zorgen te maken over extra kosten.

De verschillende soorten iPhone reparaties

Snel je iPhone toestel laten repareren is één, als de reparatie service daarnaast ook nog snel gaat is dat natuurlijk extra fijn. De meeste iPhone reparaties kunnen we binnen 30 minuten voor je fixen. Daarnaast kun je ook bij onze Apple iPhone experts terecht voor een iPhone reparatie als je niet weet wat er aan de hand is met je toestel. Je plant dan een ‘diagnose’ afspraak bij ons in. Onze Apple iPhone experts gaan dan uitzoeken wat er aan de hand is met je iPhone.

De meest voorkomende iPhone reparatie services is een scherm reparatie, connector reparatie, oorspeaker reparatie, een iPhone batterij vervangen, waterschade schoonmaak of data overzetten. Heeft jouw type iPhone waterschade opgelopen? In de meeste gevallen kunnen we dan al heel snel de schade herstellen. Hoe langer je wacht, des te erger de schade kan worden.

REPARATIE OP LOCATIE 

Geen tijd? Maak gebruik van onze reparatie op locatie service!

 • Geen touch vetraging
 • HD+ Cristal Helder
 • Geen dode pixels
 • AAA+ Kwaliteit
 • Met Garantie
 • Gratis Montage
 • Gratis Montage op uw Locatie
 • No Cure No Pay

Geen voorrijkosten

Wij rekenen geen voorrijkosten om bij u op locatie te komen

}

Reparatie op Locatie

Meeste iPhone reparaties verichten wij binnen 20 minuten

\

Covid-19

In verband met Covid-19 verichten wij uw iPhone repratie in ons werk bus. U mag altijd meekijken hoe uw iphone word gerepareerd. Onze monteurs gebruiken voor elk reparatie nieuwe handschoenen.

Garantie

U krijgt bij phonenerd 3 maanden garantie op uw iPhone reparatie.

Werkwijze

 • 1: bel ons of vul het contactformulier in
 • 2: meld je probleem
 • 3: plan een afspraak in
 • 4: wij komen uw toestel repareren

Betaling

U kunt bij ons zowel contant of digitaal betalen. Betaling vind plaats na dat de reparatie succesvol is uitgevoerd en getest.

DIRECT EEN AFSPRAAK MAKEN?

DIRECT EEN AFSPRAAK MAKEN?

Onze klanten

Open chat
Hallo, Hoe kunnen wij u helpen?