Mijn iphone is in watergevallen en heeft waterschade.

Wat moet je doen bij waterschade?

Wat moet je doen bij waterschade aan je iphone? Als eerst moet de iphone direct uit worden gezet en zsm door een telefoon reparateur grondig gereinigd worden zo voorkom je meer schade aan je iphone. Heb je niet gelijk een reparateur? Leg dan je iphone in een zak met droog rijst (rijst absorbeert vocht) en laat deze hier in tot je bij een reparateur bent.

Wat moet je niet doen bij waterschade?

Je iphone door blijven gebruiken met waterschade is vragen om problemen. Wanneer al het vocht uitgedroogd is zal er mineralen zoals zout kalk etc overblijven wat direct gevolgen heeft toch kortsluitingen.

Je iphone in de lader doen is einde verhaal dit zorgt direct voor kortsluitingen in je iphone.

Open chat
Hallo, Hoe kunnen wij u helpen?